Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cui mai crește Guvernul salariile

Postat la: 28.08.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Federaţia Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor (FSANP) a dat publicității, luni, un proiect de ordonanţă de urgenţă care prevede creşterea cu 10% a salariilor agenților și ofițerilor din penitenciare începând cu luna octombrie.

"Articol unic - După alineatul (7) al articolului II din Legea nr. 152/2017 pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 99/2016 privind unele măsuri pentru salarizarea personalului plătit din fonduri publice, prorogarea unor termene, precum şi unele măsuri fiscalbugetare, se introduce un nou alineat, alineatul (8), cu următorul cuprins: "(8) Prevederile alin. (5) și (7) se aplică în mod corespunzător și funcționarilor publici cu statut special din sistemul administrației penitenciare", se arată în documentul publicat de federație. Alineatele (5) şi (7) prevăd creşterea salariilor cu 10% în MAI, începând cu 1 octombrie. Potrivit sindicaliștilor, ordonanţa de urgenţă va intra pe ordinea de zi a Guvernului de săptămâna aceasta.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE