Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cuc va rezilia contractele de lucrări a doi baroni PSD de Giurgiu

Postat la: 03.08.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat că "lista neagră" cu firmele care nu execută lucrări de calitate sau care fac contestaţii nefondate este întocmită şi va fi făcută publică de Agenţia Naţională pentru Achiziţii Publice.

"Lista este gata şi va fi facută publică la un moment dat de către cei de la ANAP. Dacă nu mă înşel eu, în acest moment pe lista sunt circa 14 firme, dar nu mă puneţi să le spun care sunt, că nu am să le spun, dar eu cred ca lista se va mări în perioada următoare", a declarat ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc. Întrebat dacă au fost reziliate contracte ca urmare a listei, ministrul a răspuns: "Categoric că am reziliat contracte".Potrivit informatiilor detinute de ZIUAnews, printre firmele ale caror contracte vor fi reziliate se numara doua firme din judetul Giurgiu controlate de baroni baroni PSD care au derulat contracte cu DRDP Bucuresti.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE