Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cuc-ul lui Bădălău vrea să dea siguranța feroviară celui care a devalizat CFR Călători

Postat la: 01.02.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Razvan Cuc, ministrul Transporturilor impus de catre baronul PSD de Giurgiu- Nicolae Badalau, a pregatit o mutare care va arunca in aer calea ferata din Romania.

Potrivit informatiilor detinute de ZIUAnews, Razvan Cuc, consiliat si impins de la spate de fostul ministru al Transporturilor, Dan Costescu, vrea sa-l schimbe pe Dragos Floroiu, directorul general la Autoritatii Feroviare Romane- AFER, si, in locul lui, sa fie pus controversatul Valentin Dorobantu. Adica, tocmai pe cel care a devalizat compania CFR Calatori, fapt pentru care a fost cercetat de catre DNA.

Catre sfarsitul 2015, fostul ministrul Transporturilor, Dan Costescu, a vrut sa-l numeasca in functia de director al Autoritatii de Siguranta Feroviara Romana (AFSR) din cadrul Autorităţii Feroviare Române (AFER) pe Valentin Dorobantu, dar in urma dezvaluirilor facute de ZIUAnews manevra a esuat. Trebuie precizat ca Valentin Dorobantu a fost demis de catre fostul ministru al Transporturilor, Ramona Manescu, in urma unui raport de control foarte amplu trimis catre DNA privind ingineriile financiare si patrimoniale regizate de acesta cat timp a condus CFR Calatori.

In selectia de CV-ri pentru AFSR de pe vremea lui Dan Costescu, Valentin Dorobantu a trecut ca este managerul unei firme despre care sustine ca este o casa de expeditii a firmei Regiotrans Brasov. Mai trebuie precizat ca Valentin Dorobantu impreuna cu actualul manager al CFR Calatori, Iosif Szentes, au tesut inca din 2012 mersul trenurilor in interesul operatorilor privati de transport feroviar de calatori.

Ion Teleanu

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE