Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cuc-ul lui Bădălău n-are curaj să mai meargă la ședințele de Guvern

Postat la: 29.09.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

La începutul unei şedinţe de guvern din luna august, premierul Mihai Tudose l-a urecheat serios pe ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, omul impus si garantat de baronul PSD de Giurgiu, Niculae Badalau.

Atunci, Mihai Tudose a ţinut să-i transmită ministrului Răzvan Cuc: „Nu mai am pic de încredere în ce spuneţi". Timpul a trecut si Cuc a intrat si in dizgratia „tatucului" sau Badalau. Ca atare, simtindu-se incoltit, Cuc-ul lui Badalau evita sa mai iasa public decat la el in judet, adica in Giurgiu, in rest, merge prin tara cu directorul general al CNAIR, Stefan Ionita. De fapt, cei doi sunt nedespartiti, si unde este Cuc, hop si Ionita langa el. Insa, la ultima sedinta de Guvern, premierul Mihai Tudose a a avut iar o iesire dura la adresa celor din Ministerul Transporturilor.

Dar, surpriza. Cel care a incasat castanele de la Tudose n-a fost ministrul Razvan Cuc, ci Ninel Cercel, secretarul de stat impus doar de cateva saptamani de Olguta Vasilescu, care n-a invatat inca bine cum sa intre in Palatul CFR, dar sa mai reprezinte ministerul la Palatul Victoria. De ce s-a ajuns in aceasta situatia? Pentru ca ministrului Razvan Cuc ii este frica sa nu mai fie mustrat sau urecheat de premierul Mihai Tudose. Astfel, la sedinta de Guvern de miercuri, Cuc-ul lui Badalau a stat in biroul sau de la Ministerul Transporturilor, negru de suparare, si nu l-a mai trimis la Palatul Victoria pe „regele pacanelelor", secretarul de stat Dragos Titea, ci pe Ninel Cercel.

Ion Teleanu

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE