Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cuc-ul lui Bădălău și Regele Păcănelelor au boicotat mitingul din Piața Victoriei

Postat la: 06.02.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O partea dintre cei prezenti aseara la mitingul din fata Guvernului au ajuns cu ceva intarziere din cauza faptului ca o buna perioada de timp trenurile de metrou nu au mai oprit in statiile Aviatorilor si Piata Victoriei. Motivul? Sunt prea multe persoane care urmau sa coboare in aceste statii si exista riscul sa se produca busculade.

Dar justitificarea nu prea statea in picioare atata timp cat in serile trecute n-a fost niciun incident. Potrivit informatiilor detinute de ZIUAnews, directorul general al Metrorex, Marin Aldea, a lasat sa se inteleaga ca decizia ca trenurile de metrou sa nu mai opreasca in aceste doua statii a fost luata de catre conducerea Ministerului Transporturilor, adica ministrul Razvan Cuc si secretarul de stat pentru domeniul feroviar Dragos Titea. De doi „mari specialisti", unul, adica Cuc, expert in pupat mana lui Badalau, iar celalalt- Titea, „as" in „pacanele" si in zburat cu intreaga familie si secretara cu elicopterul statului in interes personal.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE