Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cuc-ul lui Bădălău își bate joc de TAROM: Pilele politice și consilierii personali, puși administratori

Postat la: 17.08.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, omul garantat si sustinut de baronul PSD, Niculae Badalau, continua sa-si bata joc de compania Tarom.

Dupa ce l-a impus ca director general pe controversatul Eugen Davidoiu de numele caruia se leaga mari probleme la Complexul Energetic Oltenia si Electrica Serv, Cuc-ul lui Badalau a decis ca presedinte al CA de la Tarom sa fie consiliera sa pensionara de la Romatsa cu 15.000 de euro pe luna pensie, pedelista Silvia Popeanga.

In acelasi timp, in bordul administrativ de la Tarom au mai fost teleportati viitorul ginere al baronului Badalau- Razvan Alexandru Marica si o fosta vanzatoarea de cartele telefonice din Giurgiu-Alina Georgeta Velicu. Insa, saptamana trecuta, Cuc-ul lui Badadalu a modificat complet CA de la Tarom. Astfel, Andrei Dragoş, Valentin Iordache şi Radu Francis Florescu au fost înlocuiţi de Dragoş Vasile Pelmuş, Ion Laurenţiu Voicu şi Adriana Ionescu. Dragos Vasile Pelmus este secretar general adjunct al Ministerului Transporturilor, fiind, potrivit informatiilor detinute de ZIUAnews, chiar fiul unui fost politist cu greutate din Giurgiu. Ioan Laurentiu Voicu este seful de cabinet a lui Razvan Cuc si il ajuta pe ministrul Transporturilor sa aiba acces direct la o televiziune de stiri.

Adriana Ionescu, 38 ani, a fost şeful secţiei politic din cadrul România TV şi realizator la Realitatea TV. Din 2016 este consilier parlamentar şi consilier personal al ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan. Din mai 2017, este consilierul personal al ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc. Ea a lucrat și la Antena 3, unde era acreditată ca jurnalist la PSD. Pentru funcția administrativa de la Tarom, membrii CA, inclusiv Adriana Ionescu, vor primi o remuneraţie lunară brută majorată, de la 5.259 de lei, la 6.111 lei, Cati din cei sapte membrii ai CA se incadreaza in prevederile legale stipulate de OUG nr.109/2011? Cu siguranata, niciunul. Dar ce mai conteaza legea? Asa vrea Cuc. Si legea se aplica asa cum vrea Cuc-ul lu Badalau.

Ion Teleanu

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE