ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Culise: Cuc-ul lui Bădălău, absent motivat la aniversarea lui Bădălău jr

Postat la: 08.10.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

La sfarsitul acestei saptamani a fost petrcere mare in familia baronului PSD de Giurgiu, Niculae Badalau. Fiul acestuia, Gabriel Badalau, a aniversat 30 de ani, iar iar evenimentul a fost sarbatorit cu mare fast in restaurantul Saga detinut de familia Badalau in orasul Bolintin Vale.

La petrecere a fost invitat si ministrul Transporturilor - Razvan Cuc, dar a cesta n-a onorat invitatia pe motiv ca nu a fost invitat si prietenul sau, deputatul PSD de Giurgiu - Andrei Alexandru. De asemenea, la aniversarea lui Badalau jr au fost prezenti si primarii a patru comune giurgiuvene- Ghimpati, Comana, Prundu si Clejani, pe care baronul Badalau a avut grija sa-i ridice in slavi numindu-i „cei patru asi ai mei". Trebuie precizat ca Badalau jr. este casatorit cu o asa zisa vedeta TV, Claudia Patrascanu, iar nasul de cununie a fost patronul firmei Gecor, George Cusa, nepotul fostului senator Catalin Voicu. Se pare ca vremurile cand Razvan Cuc si Andrei Alexandru erau ca si copiii lui Badalau senior au apus de mult, iar copiii au facut muschi si au inceput sa-i arate din ce in ce mai des baronului PSD de Giurgiu.

Ion Teleanu

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE