Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cuc-ul lui Bădălău a schimbat iar conducerea de la CFR Marfă

Postat la: 07.09.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Razvan Cuc, ministrul Transporturilor impus de baronul PSD de Giurgiu, Niculae Badalau, continua sa-si bata de joc de compania CFR Marfa. Ca atare, in aceasta saptamana, Consililiul de Administratie impus de el alcatuit, atentie din sase membri, avand in frunte pe consiliera personala pensionara, Silvia Popeanga, a numit iar o noua conducerea interimara la CFR Marfa.

Astfel, directorul general interimar Mihai Victor Manole, numit in urma cu patru luni, a devenit de ieri director adjunct, iar noul director general interimar este Marinica Voicu, fostul sef al Regionalei CFR Marfa Craiova. De asemenea, fostul sef de revizie Giurgiu, Daniel Dinu este noul manager de la CZM Bucuresti. Insa, fostii directori ai CFR Marfa implicati in tunul de 6.000.000 de euro privind vanzarea a 2.450 de vagoane de marfa la fier vechi cu un prêt subevaluat, "Fuego" Pavel Barculet si Fl orin Claudiu Enache, sunt consilieri ai directorului general de la CFR Marfa cu o remuneratie lunara de 6.000 de lei. Trebuie precizat ca noul director general al companiei CFR Marfa este omul garantat si sustinut de catre ministrul Muncii-Lia Olguta Vasilescu, la fel ca si noul secretar de stat Ninel Cercel, venit tot de la Craiova, dar de la Regionala CFR Calatori.

Ion Teleanu

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE