Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cuc, în dizgrația lui Bădălău

Postat la: 04.07.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ministrul Transporturilor impus si garantat de baronul PSD Niculae Badalau, Razvan Cuc, este de cateva zile in corzi, mai exact de la reinvestirea de saptamana trecuta.

Potrivit informatiilor detinte de ZIUAnews, Razvan Cuc nu mai raspunde la comenzile lui Badalau si a trecut cu arme, oameni si bagaje in tabara liderului PSD Liviu Dragnea. Si acest aspect a fost sesizat pe fata de Badalau la votul pentru investirea cabinetului Tudose si n-a digerat prea bine atitutudinea ministrului Transporturilor. Practic, Cuc face acum numai ce ii transmite Liviu Dragnea, mai ales cele care vizeaza numiri si prelungiri de mandate in baza OUG nr.109/2011 la cele peste 50 de entitati aflate sub tutela Ministerului Transporturilor.Omul de incredere a lui Cuc este fostul sau sef de cabinet Bogdan Mandrescu, omul lui Marcel Ciolacu, teleportat de acesta la sefia CNAB si prin el, efectiv, se fac toate miscarile.Mandrescu este sageata lui Cuc, spre disperarea lui Badalau.

Ion Teleanu

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE