Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Culise: Cuc de la Transporturi a intrat în dizgrația lui Bădălău?

Postat la: 01.05.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

La sfarsitul saptamanii trecute, pe raza judetului Giurgiu au avut loc doua evenimente care ne conduc la concluzia ca actualul ministru al Transporturilor, Razvan Cuc, a intrat in dizgratia celui care l-a promovat si sustinut- baronul PSD de Giurgiu- Nicolae Badalau. Disperat dupa imagine, Cuc a regizat o susanea prin care a vrut sa demonstreze ca s-a reluat circulatia feroviara pe ruta Bucuresti- Giurgiu desi podul de la Gradistea este daramat de vreo 12 ani.

In realitate, se va circula cu trenul doar de la Giurgiu pana la Gradistea, dupa care calatorii sunt preluati cu microbuzele catre Bucuresti. La aceasta deschindere a lui Cuc au fost prezenti si un senator de Giurgiu- Marciu dar si doi deputatii PSD- Elena Dinu si Andrei Alexandru. Insa, de la aceasta susanea a lui Cuc a surprins lipsa tocmai a baronului PSD de Giurgiu- Nicolae Badalau si a finului acestuia- presedintele Consililiului Judetean Giurgiu- Marian Mina. In timp ce Cuc se umfla in pene pe sinele de cale ferata, Badalau se intalnea la o terasa, vezi Doamne informal, cu primarii din judet si cu finul sau. Potrivit informatiilor detinute de ZIUAnews, ministrul Transporturilor Razvan Cuc a intrat in dizgratia baronului PSD de Giurgiu pentru ca nu mai raspunde la comenziile acestuia. Si cum Badalau a petrecut Pastele cu finul sau, n-ar fi exclus ca Mina sa-l schimne pe Cuc la sefia Ministerului Transporturilor.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE