Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












CSM a făcut public un protocol cu Centrul Cyberint, din cadrul SRI

Postat la: 24.04.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a făcut public, marţi, un protocol încheiat în anul 2014 cu Centrul Naţional Cyberint, din cadrul Serviciului Român de Informaţii (SRI).

Protocolul a fost încheiat la data de 18 decembrie 2014, fiind semnat de șefii celor două instituţii la acel moment, preşedintele CSM Adrian Bordea şi fostul director SRI George Maior. Obiectul protocolului era stabilirea condiţiilor în care se face schimbul de informaţii între părţi, modalităţilor în care informaţiile sunt transmise, cadrului general de cooperare şi obligaţiilor asumate de cele două părţi.

CSM se angaja să transmită către Centrul Naţional Cyberint informaţii referitoare la atacurile cibernetice sau alte incidente de securitate informatică, mesajele de tip "spam" stocate pe serverele de poştă electronică şi, la solicitare, mesajele de tip "NetFlow" provenite de la serverele conectate în reţelele furnizorilor de servicii de telecomunicaţii. Centrul Naţional Cyberint trebuie să transmită către CSM informaţii actualizate privind vulnerabilităţile sistemelor informatice şi de comunicaţii.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE