Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cristian Tudor Popescu o ia-n bâză pe Elena Udrea

Postat la: 18.01.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cum se stie, Florian Coldea a fost trecut in rezerva dupa dezvaluirile milionarului fugar Sebastian Ghita. Imediat dupa aceasta decizie, mai multi politicieni sau functionari au iesit la atac si au denuntat mai multe nedreptati la care ar fi fost supusi. Intre acestia si Elena Udrea, sau Alina Bica.

Cristian Tudor Popescu rade de acesti politicieni pe care ii numeste dizidenti. Mai mult, CTP-ul o compara pe Elena Udrea, la bascalie, cu Doina Cornea. „Doamna Kovesi a spus un lucru foarte simplu si foarte percutant, la un moment dat. Sa se faca suma, adunarea averilor insilor care... De fapt, nu, sa-i numim corect, martirilor, dizidentilor care sufera din pricina DNA, care sunt cainati pe la diverse televiziuni, doamna Udrea care acum, daca a fost scos Coldea din funtie la ordinul domnului Sebastian Ghita, probabil ca doamna Udrea este echivalentul Doinei Cornea, nu? Lupta cu securitatea, cu binomul. Eroii astia, martirii astia, dizidentii astia ai luptei cu binomul, cu securitatea, cu DNA-ul, stau pe niste porcoaie de bani. Asta este o mica deosebire, mica, singura, fata de disidentii de dinainte de 1989 in raport cu securitatea aia batrana. Asta e singura deosebire. Sutele si sutele de milioane de euro.

Miliardele pe care le-au adunat toti insii astia aflati acum fie in puscarie, fie in urmarire penala, fie sub control judiciar, fie in judecata. Eu am propus odata prezumtia de vinovatie in aceasta tara. Cine are in tara asta peste, eu stiu, 10 milioane de euro, ca sa fiu galant, automat are prezumtie de vinovatie, pentru ca Romania este o tara de hoti in clipa de fata. Coruptia nu se diminueaza oricat ar pune in urmarire DNA-ul, ar judeca judecatorii, ar condamna si s-ar umple inchisorile. Toti acesti indivizi ar trebui verificati din start. Pentru ca eu nu cred in averi de zeci de milioane de euro in Romania facute in mod cinstit.", a spus jurnalistul.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE