Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cristian Tudor Popescu dezvăluie ce va întâmpla cu Casa Regală după dispariția Regelui Mihai

Postat la: 10.11.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

,,Nu va mai exista conceptul de regalitate odată cu dispariția Regelui Mihai'' - a spus Cristian Tudor Popescu într-un interviu pentru emisiunea „Drum cu prioritate" de la Europa FM. Jurnalistul consideră că este istoric incorect și un abuz faptul că persoana care îi va ține locul regelui va avea statutul de fost șef al statului.

„Odată cu dispariția regelui Mihai, nu mai există regalitate în România. Ce rămâne în urma lui sunt niște persoane care se încaieră în clipa de față pe cadavrul încă nerăcit al regelui Mihai. Bineînțeles, considerentele sunt financiare, am văzut și că domnii Tăriceanu și Dragnea au depus un proiect, îl aveau mai demult, prin care, Casa Regală, are statut de utilitate publică, adică primește niște bani de la buget. (...) Regele Mihai a fost un personaj excepțional, cu un rol major, foarte important în istoria României. Este bine că i s-a acordat de către Statul român posibilitatea de a-l reprezenta, dar după asta, nu cred că mai putem vedea decât o încăierare de bani și niște manevre oportuniste ale domnilor Dragnea și Tăriceanu", a spus Cristian Tudor Popescu.

El a mai spus că ceea ce se întâmplă în prezent la Casa Regală este vina exclusivă a urmașilor regelui Mihai. „Faptul că vedem acest spectacol grotesc, e vina lor. Ei îl generează. Și asta îi scoate din minți și îi face să se comporte ca niște animale adunate în jurul unui hoit."

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE