Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cristian Boureanu, scandal în trafic cu Poliția Rutieră. A agresat un polițist și s-a ales cu dosar penal

Postat la: 09.06.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cristian Boureanu, scandal în trafic cu Poliția Rutieră. Fostul deputat s-a ales cu dosar penal pentru ultraj, după ce l-a agresat pe unul din polițiști.

Cristian Boureanu a fost oprit în trafic noaptea trecută, în Piața Charles de Gaulle, pentru un control de rutină. În mașină se aflau Cristian Boureanu, iubita lui și șoferul celor doi. Polițiștii au verificat actele șoferului, moment în care fostul deputat a început să îi înjure pe polițiști. De cealaltă parte, fostul deputat a spus că și el a fost agresat la rândul lui. „Are un inel din ăla din aur. Mi-a dat peste mână. Se vede? A tras de noi", a spus Boureanu.

Scandalul nu s-a oprit aici, pentru că, la un moment dat, Boureanu a coborât din mașină, s-a îndreptat către unul din polițiști și l-a lovit pe acesta cu genunchiul. Întreaga scenă a fost filmată de un martor. Fostul deputat a fost încătușat, urcat în mașina de Poliției și dus la secție. Boureanu este cercetat pentru ultraj, în urma incidentului de noaptea trecută.

„În jurul orelor 1.30, un echipaj de poliție din cadrul Brigăzii Rutiere aflat în serviciu a oprit pentru control, pe Bulevardul Aviatorilor, un autoturism în care se aflau 3 persoane. Conducătorului auto i-au fost solicitate documentele, moment în care pasagerul din dreapta a devenit recalcitrant, proferând injurii și amenințări politiștilor. La solicitarea politiștilor de a se calma, acesta l-a lovit pe un polițist cu piciorul în zona inghinală si i-a fost prinsă mana în portiera autoturismului. Bărbatul a fost imobilizat, încătușat și condus la sediul Brigăzii Rutiere pentru cercetări. În cauza se efectuează cercetari sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj", se arată în comunicatul transmis de Poliție Rutieră.

La audieri, fostului deputat i s-a făcut rău și a fost dus la Spitalul Floreasca. Este al doilea scandal în care este implicat Cristian Boureanu, în ultimele luni. Anul trecut, în luna septembrie, Boureanu a fost filmat în timp ce își agresa fiica în mijlocul drumului, iar adolescenta striga după ajutor. Tânăra, în vârstă de 15 ani, a declarat că a fost agresată și obligată să urce în mașină de tatăl ei.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE