Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cristian Boureanu a fost arestat preventiv dupa 8 ore de audieri si o noapte alba petrecuta in fata magistratilor

Postat la: 10.06.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Decizia vine dupa scandalul de joi noaptea, cand fostul parlamentar a fost surprins in timp ce lovea sub centura un politist. Boureanu neaga insa toate acuzatiile si sustine ca politistii l-ar fi agresat.

"I-a prins mana unui agent in portiera masinii si i-a adresat injurii", spun reprezentantii Brigazii Rutiere in timp ce povestea lui Boureanu este complet diferita.

El sustine ca a fost batut de oamenii legii. Inregistrarea incidentului i-a adus insa lui Boureanu un dosar penal in care este acuzat de ultraj si poate fi condamnat la inchisoare.

Inregistrarea surprinde momentul in care schimbul de replici dintre Cristian Boureanu si politistul de la rutiera ia o turnura penala.

Fostul parlamentar care era baut, spun politistii, il loveste pe agent cu genunchiul sub centura, moment in care filmarea incidentului se intrerupe brusc. Boureanu sustine acum ca el a fost cel batut de politisti care l-ar fi provocat fara motiv.

Se intampla vineri in jurul orei 2 dimineata dupa ce, cu o jumatate de ora in urma, masina in care Boureanu era pasager impreuna cu iubita lui, era oprita la un control de rutina al politiei. Agentul i-a cerut soferului masinii sa prezinte actele, moment in care fostul parlamentar s-ar fi enervat.

Brigada Rutiera: "A inceput sa ameninte si sa adreseze cuvinte triviale politistilor fapt pentru care i s-au solicitat documentele. Acesta a refuzat sa le prezinte devenind din nou recalcitrant si lovind in zona inghinala un politist si prinzandu-i acestuia mana in usa."

Dupa acest moment, Cristian Boureanu a fost incatusat sub acuzatia de ultraj si condus la brigada rutiera pentru audieri. Insa,dupa 4 ore, Boureanu iesea de acolo intr-o ambulanta si era dus la spitalul de urgenta floreasca.

Inainte sa fie investigat, Cristian Boureanu a dormit mai multe ore in spital iar medicii l-ar fi lasat pentru ca ar fi fost in cotinuare in stare de ebrietate. De altfel, si in sectia brigazii rutiere fostul deputat ar fi dormit pana spre dimineata cand s-a trezit, a zis ca-i este rau si ca vrea sa fie chemata o ambulanta.

La spital, medicii ar fi stabilit ca are o lovitura la cap si o fractura de sinus maxilar si au anuntat ca ramane internat. Cu toate acestea dupa-amiaza, Boureanu a parasit spitalul si a mers la sediul Brigazii rutiere de politie ca sa fie audiat.

El este cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri si risca pana la 3 ani de inchisoare.

Nu este primul scandal in care Boureanu a fost personajul principal. Fostul deputat este cercetat si intr-un dosar in care este acuzat de rele tratamente aplicate minorului. Asta dupa ce o inregistrare video o surprinde pe fiica sa in timp ce se afla in masina lui si tipa dupa ajutor.

Fiica lui de 16 ani l-a acuzat ca ar fi batut-o si ca se poarta urat cu ea. Din acasta cauza, a fost data in grija mamei, care a cerut custodia deplina. Dosarul penal este inca in lucru la sectia 1 de politie.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE