Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Criminala din statia de metrou Dristor nu putea avea copii. Acesta este motivul crimei

Postat la: 14.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Criminala din statia Dristor nu putea avea copii! Blestemele ei pentru mame de pe Facebook i-a ingrozit pe prietenii ei virtuali! Incidentul de la statia de metrou Dristor, unde o tanara de 25 de ani a murit dupa ce a fost impinsa pe calea ferata, ia o turnura si mai trista! Se pare ca tanara era insarcinata, iar acest fapt i-a adus moartea!

Atacatoarea sa, Serban Magdalena, se pare ca nu putea avea copii, dupa cum a scris chiar ea in mai multe mesaje postate pe Facebook! Ura pe femeile care aveau copii se vede din cuvintele folosite de femeie in mesajele de pe reteaua de socializare. „Sa va cada soarta mea pe cap in familia voastra ,la toti care ati vazut fotografia mea a organului meu ,va blestem sa-l vedeti la copiii vostri care o sa-i nasteti wc de femei ce sunteti din UE". "Sa le cada pe cap viata mea in familie celor care au copii si mai fac alti bebei", sunt doar doua dintre mesajele femeii. „Sa va faca doctori la operatie infectie si malpraxis. Amin", mai scria femeia care spunea ca este in greva foamei de 400 de ore! Criminala din statia de metrou Dristor nu putea avea copii! Avea o malformatie. Se pare ca femeia a fost violata de fratele ei mai mare pe cand avea doar cateva luni, iar cosmarul ei a continuat pentru multi ani.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE