Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Criminala de la metrou a recunoscut. Cine este si ce le-a spus politistilor la audieri

Postat la: 13.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Autoarea crimei de la metrou si-a recunoscut fapta. Femeia se numeste Magdalena Serban, are 36 de ani si este din judetul Dolj. Ea s-a nascut in localitatea Ostroveni, dar locuia de mai multi ani in Bucuresti, la Centrul Social Sf. Ioan, din sectorul 3 al Capitalei.

Autoarea crimei de la metrou, de la statia Dristor 1, fusese audiata anterior la sediul Politiei Capitalei. Potrivit reprezentantilor Politiei Romane, la audieri Magdalena Serban s-a recunoscut in imaginile video, dar nu a explicat de ce a comis aceste fapte. Ea incercase un gest similar la statia de metrou Costin Georgian, cu o alta tanara, dar aceasta s-a luptat cu femeia de 36 de ani si a reusit sa scape.

O fata de 25 de ani a murit lovita de metrou in statia Dristor 1, iar informatiile anchetatorilor si imaginile surprinse de camerele de supraveghere indica faptul ca a fost impinsa. Principala suspecta - in ceea ce are tot mai mult detaliile unei crime - este o femeie de 36 de ani, identificata in scurt timp de politisti. Individa a fost gasita in zona Unirii, la doi pasi de o alta statie de metrou si, dupa cateva ore de audieri, in aceasta dimineata a fost retinuta.

Dupa ce tanara victima in varsta de 25 de ani a fost impinsa si ucisa de femeia de 36 de ani, la nici cateva minute, criminala a mai impins o alta femeie intr-o statie de tramvai. Un tanar a relatat ca mama sa ar fi fost impinsa de aceeasi criminala, la scurt timp dupa ce aceasta a ucis-o pe tanara. Pe pagina de Facebook a Politiei Capitalei, a aparut un mesaj de felicitare pentru echipa Brigazii de Politie Transport Public Bucuresti, care a ajutat la identificarea femeii care ar fi savarsit crima de la metrou, scrie cancan.ro.

"Felicitam echipa Brigazii de Politie Transport Public Bucuresti, pentru profesionalismul de care au dat dovada, depistand principala suspecta in cazul omorului de la statia de metrou Dristor 1. Ei sunt, astazi, #EroiiZilei", s-a anuntat pe pagina de Facebook a Politiei Capitalei.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE