Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Crima odioasa la Iasi! A primit un pumn de la angajat, iar de nervi a pus mana pe cutit si l-a injunghiat in piept!

Postat la: 01.11.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un iesean este cercetat pentru omor dupa ce l-a injunghiat pe cel care l-a angajat sa-i faca treaba prin curte. Marti dupa-amiaza, la ora 16:40, un apel la numarul unic de urgente 112 avea sa anunte ca un barbat se afla probabil decedat in curtea unui localnic din satul Pietrosu, comuna Tatarusi.

Imediat un echipaj medical a ajuns la fata locului, insa, din nefericire, nu s-a mai putut face nimic. Barbatul era mort. Din cate se pare, Costel Sofronia, un barbat in varsta de 49 de ani, l-a chemat pentru a-i taia niste lemne pe Marius Dogariu.

Cei doi ar fi consumat o cantitate destul de mare de alcool, iar la un moment dat, intre ei a izbucnit un conflict. Dogariu l-ar fi lovit cu pumnul pe Sofronia, iar cel din urma a pus mana pe un cutit si l-a injunghiat o singura data in piept. Lama cutitului a patruns aproape in totalitate in corpul victimei. Politistii au deschis in acest caz un dosar penal si fac cercetari pentru stabilirea intregii situatii de fapt.

Costel Sofronia a fost ridicat de politisti si dus la Institutul de Psihiatrie "Socola". Daca va fi gasit vinovat va ajunge in spatele gratiilor. Trupul neinsufletit al lui Dogariu a fost transportat la Institutul de Medicina Legala (IML) Iasi pentru necropsie, urmand sa se afle cauzele decesului.

Saptamana trecuta o crima trasa aproape la indigo s-a petrecut intr-o alta comuna din Iasi. Doi barbati, prieteni buni, aveau sa se certe, iar mai apoi sa se ia la bataie. De acolo pana la omor nu a mai fost decat un pas. Petru Paduraru are 33 de ani si este din comuna Scobinti.

Miercurea trecuta si-a invitat tovarasul, din aceeasi comuna, la un pahar. Ioan Mihaescu avea 38 de ani si a mai mers de multe ori in locuinta prietenului sau la baut. Probabil ca niciunul dintre cei doi barbati nu stiau ca va fi ultima lor intalnire. Ioan si Petru au baut impreuna cateva ore bune, insa, in jurul orei 1:00, intre cei doi a izbucnit un conflict, initial verbal.

Dupa un schimb de replici, cei doi barbati ar fi inceput sa se loveasca, iar la un moment dat Petru a pus mana pe un cutit si i-a taiat gatul prietenului sau. Victima s-a prabusit pe podea, murind in scurt timp.

Scandalul a fost auzit de cumnata agresorului. Cea din urma a sunat la 112 si a cerut ajutor. Un echipaj medical a ajuns la fata locului, insa nu a mai putut decat declara decesul.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE