Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Crima infioratoare in Bacau. Si-a ucis propriul frate cu toporul!

Postat la: 14.03.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Crima socanta in comunca Beresti Tazlau, judetul Bacau. Un barbat cunoscut cu probleme psihice si-a ucis propriul frate cu mai multe lovituri de topor. Cei doi frati locuiau in aceeasi casa, scandalul izbucnind dupa ora 21.00, imediat dupa ce victima a ajuns de la serviciu.

Agresorul, in varsta de 41 de ani, a spart tot ce i-a iesit in cale, apoi a luat un topor si si-a lovit fratele de mai multe ori. Vecinii au auzit cearta dintre cei doi frati si au sunat la 112, dar a fost prea tarziu barbatul de 43 de ani. Despre agresor, familia spune ca ameninta de mult timp ca ii omoara, dar ca Politia din localitate nu a luat nicio masura. "El a venit de la treaba si, intr-un spert de ora, nici un sfert de ora nu a avut ca l-a omorat ca a venit de la treaba. Era bolnav, el pleca noaptea, nu stia de unde vine, unde se duce. A dat foc la o fanarie, ne-a dat foc la opt carute de fan", spune unul dintre vecini.

"L-a asteptat si i-o dat, il ameninta din octombrie, pe el, pe mama si pe cumnatul meu", a declarat sora celor doi barbati. Atat familia, cat si vecinii spun ca ucigasul ameninta pe toata lumea cu moartea, dar Politia nu a luat nicio masura. "El a facut mai multe, nu stiu de ce nu s-au luat masuri pana acum, Politia nu a facut nimic", a declarat un vecin. Din cauza batailor si mama celor doi frati a plecat de acasa in urma cu doua luni. Atacatorul a fost retinut si risca ani grei de inchisoare pentru omor. Barbatul va fi supus unei expertize medicale pentru stabilirea discernamantului.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE