Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Crima din gelozie. Si-a impuscat iubita in bar si apoi s-a sinucis

Postat la: 07.03.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Doi tineri de 23 de ani, din comuna arădeană Târnova, au fost găsiţi împuşcaţi într-un bar din localitate. Este vorba de o crimă pasională. După primele ipoteze, un tânăr şi-a executat iubita cu o armă artizanală, iar apoi s-a sinucis.

Presa locală din Arad scrie că bărbatul de 23 de ani era din Târnova, iar tânăra, de aceaşi vârstă, din Şilindia. Totodată, era mama unui copil de grădiniţă şi se afla în divorţ de soţul ei. Tânărul este caracterizat de localnicii din comuna arădeană Târnova drept "scandalagiu" şi "rebel", iar crima ar fi comis-o din gelozie, pentru că prietena sa ar fi vrut să plece să lucreze în Germania cu un alt bărbat. Arma folosită este una de vânătoare, confecţionată artizanal, şi i-ar fi aparţinut presupusului criminal. Rafael Emanuel Neamţiu, care avea 23 de ani, locuia în Târnova cu tatăl său şi mama vitregă, după ce părinţii au divorţat.

Patronul barului din Tîrnova unde au fost găsiţi cei doi tineri împuşcaţi a povestit că nu a ştiut că aceştia sunt înăuntru până ce un client nu l-a sunat să se plângă că este închis. "La ora opt dimineaţa am fost sunat de către un client că barul este închis. Atunci am încercat să o contactez pe fată şi avea telefonul închis. I-am spus clientului să se uite pe geam şi aşa şi-a dat seama că cineva este înăuntru şi cheile în uşă pe interior. Eu am ajuns la ora 9 şi nu mi s-a mai dat voie să intru înăuntru", a declarat Ioan Farcaş, pentru Ziarul de Arad.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE