Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Crimă urmată de sinucidere în Bucureștii Noi. S-au certat din cauza unui petic de pământ

Postat la: 25.02.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

După ce a fost înjunghiat pe stradă în cartierul Bucureştii Noi, victima, un bărbat de 63 de ani, a încercat să ajungă acasă să ceară ajutor. Doctorii l-au resuscitat aproape o oră, dar nu au putut să îl mai readucă la viaţă.

Rudele celor doi vecini care se certaseră pentru pământ au venit într-un suflet când au auzit nenorocirea. Ştiau că scandalul dura de 40 de ani şi se transmisese din tată în fiu, dar sperau că, măcar la bătrânețe, cei doi vor îngropa securea războiului și vor trăi în armonie. „Au mai avut conflicte și certuri. Râca cu vecinul este de ani de zile, de când trăia și taică-su. Cu el a început prima dată și apoi a continuat pe generații", a spus soția bărbatului înjunghiat.

Din nefericire, dorința celor apropiați nu s-a transformat în realitate. „ După ce a fost înjunghiat, bărbatul a reușit să intre în curte, dar nu a mai ajuns până în casă. La un metru distanță de gard s-a prăbușit. Acolo l-au găsit medicii", informează Digi24. A fost nevoie de o astfel de tragedie pentru ca moștenitorii bărbaților care au decedat din cauza unui petic de pământ să facă pace și să nu se mai certe pentru ceva atât de neînsemnat.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE