Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Crimă pasională. Un bărbat și-a împușcat în cap iubita infidelă, dar l-a ratat pe amantul acesteia

Postat la: 15.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un individ încă necunoscut a împușcat un bărbat într-o zonă semicentrală din Oradea și a răpit o femeie pe care a omorât-o câteva ore mai târziu. Cadavrul femeii a fost descoperit într-o mașină. Polițiștii sunt în alertă maximă.

Potrivit primelor informaţii, ar fi vorba despre o răfuială din gelozie între fostul şi actualul iubit al unei tinere în vârstă de 24 de ani. În această dimineaţa, agresorul a mers la locuinţa fostei lui prietene, cu un buchet de flori, dar la poartă a apărut atât tânăra, cât şi actualul ei iubit. Pe fondul geloziei, agresorul a scos un pistol cu care a tras mai multe focuri de armă, rănindu-l pe cel care i-a luat locul în inima fetei. Mai apoi, iubitul gelos a urcat fata cu forţa în maşină şi au dispărut. Câteva ore mai târziu, o femeie a fost găsită moartă într-o mașină.

Dalia Duca, 24 de ani, a fost găsită împuşcată mortal în cap, într-un autotuism BMW pe care criminalul l-a abandonat pe malul stâng al Crişului Repede, la periferia oraşului Oradea. "Fata este vecina noastră, dar nu ştim cum o cheamă. Locuia cam de doi ani aici. Aseară a fost gălăgie. Era un zgomot de fond care se auzea foarte tare. Ce ascultau, sau ce se certau, doar ei ştiu. Era mereu scandal, făceau urât. În urmă cu ceva vreme s-au bătut. Cineva striga: Nu da în mine la faţă că se vede", a susţinut o vecină de-a fetei.

Bărbatul împușcat azi-dimineață a scăpat cu viață, dar a ajuns la spital cu plăgi la nivelul omoplatului stâng. Bărbatul a fost preluat de un echipaj de urgență și transportat la spital. Pacientul este în stare stabilă, însă va fi operat de medici pentru a-i scoate glonțul din corp. Incidentul s-a petrecut într-o parcare de pe strada Barcăului, în apropiere de şoseaua de centură a oraşului. Polițiștii îl caută acum pe agresor, fiind organizate mai multe filtre la ieșirea din oraș.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE