Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Crimă înfiorătoare. Un bărbat este suspectat că și-a ucis mama în bătaie. Suspectul, reținut de polițiști

Postat la: 13.12.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un bărbat din comuna Guşoeni, bănuit că şi-ar fi omorât în bătaie mama în vârstă de 81 de ani, a fost reţinut joi dimineaţa de poliţişti, după patru zile de la producerea crimei, informează reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea.

Potrivit sursei citate, femeia a fost găsită decedată în casă, la începutul acestei săptămâni, având urme de violenţă la nivelul capului, pe corp şi pe membre, suspectul principal fiind fiul său, care locuia în aceeaşi casă şi cu care bătrâna s-ar fi certat în ziua crimei.

"Având în vedere modalitatea în care femeia a fost găsită, leziunile pe care aceasta le prezenta, precum şi aspectele stabilite în primă fază de către poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Suteşti, s-a luat legătură cu Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea, fiind înregistrat un dosar penal. În urma probatoriului administrat şi având în vedere concluziile preliminare s-a stabilit faptul că, în jurul datei de 10 decembrie, în timp ce se afla în locuinţa comună, fiul victimei ar fi exercitat acte de violenţă asupra mamei sale, aplicându-i mai multe lovituri, iar ulterior ar fi sugrumat-o, motiv pentru care s-a dispus continuarea urmării faţă de persoana bănuită, pentru săvârşirea infracţiunii de omor comis asupra unui membru de familie", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Sandra Bălteanu.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat magistraţilor Tribunalului Vâlcea cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile, au menţionat reprezentanţii IPJ.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE