Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Crimă de nedescris. O femeie a fost găsită fără suflare și legată, pe marginea unui drum

Postat la: 05.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O femeie din comuna Vulturești, Suceava, a fost găsită moartă pe marginea unui drum din satul Giurgești, fiind acoperită cu o pătură, cu pantalonii trași în jos până la nivelul genunchilor, picioarele legate cu un cearșaf și cu leziuni la niveulul capului și al corpului.

Potrivit unui comunicat al Tribunalului Suceava, în dimineaţa zilei în curs, la ora 8,00, un cetăţean a sesizat prin 112 că pe raza satului Giurgeşti este o femeie decedată in drum. O patrulă de intervenţie din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală 12 Preuteşti s-a deplasat în zonă şi a constatat că femeia moartă este Florina Dumitriu din satul Giurgeşti, comuna Vultureşti.

Potrivit anchetatorilor, cadavrul femeii a fost găsit la o distanţă de circa 10 - 15 metri de casa în care locuia împreună cu familia sa, formată din soţ şi trei copii minori. O echipă complexă formată dintr-un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava şi lucrători de poliţie de la Serviciul Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Suceava efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs decesul femeii. Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a deschis un dosar pentru violenţă în familie raportat la infracţiunea de omor.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE