Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cozmin Gușă: La referendum o parte din PSD i-a dat o lecție lui Liviu Dragnea

Postat la: 07.10.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cozmin Gușă a comentat în direct la Realitatea TV primele date ale referendumului. El a analizat cine a pierdut și cine a câștigat în urma acestui vot.

„Dragnea se află într-o poziție extrem de ingrată. Este un strateg poltic extrem de prost. N-am alte cuvinte să folosesc pentru situația în care s-a pus. Să nu vă îndoiți de Dragnea. Va știi să comunice și această punere jos a Bisericii Ortodoxe Române. Omul are un grad de lichelism.

Sigur că Biserica a suferit o înfrângere și nu pentru că ar fi meritat. Ea a fost atrasă într-un joc politic pe care nu știe să-l facă. Pe oricine ai înmulți cu Dragnea ar ieși mai puțin decât ar trebui. Acești oameni votanți sunt cei care au semnat acea petiție.

Peste toate aceastea e un semn de normalitate pe care cetățenii l-au dat și ne salvează de multe situații: credibilizarea lui Dragnea și decuplarea de la spiritul atlantic.

Marele înfrânt, pe lângă Dragnea, ar fi această falangă de presă, care a fost foarte bine plătită în această campanie cu peste 3 milioane de euro. Au cântat pe baza facturii. Așa cum au arătat și la precedentele alegeri nu au credibilitate în momentele importante, momentele cheie. Semnul de normalitate al românilor există. Protestele lor se fac resimțite. Românii au refuzat pe motiv de Dragnea să se prezinte la vot, nu că ar fi de acord cu căsătoriile între persoanele homosexuale.

În primul rând a pierdut conducerea PSD în frunte cu Dragnea. Apoi mass-media pro-Dragnea, care în pupincurismul ei demn de alte cauze a susținut referendumul și aș mai pune aici nu chiar pe toți sociologii, dar aproape toate institutele de sondare, de la Pieleanu în jos, care i-au dezinformat pe cetățeni. I-au dezinfrmat prin sondaje mincinoase care practic îi descalifică profesional. Românii normali au câștigat, deși au gândit în spiritul referendumului și nu se lasă prostiți. Acesta e motivul meu de bucurie. Atenție, dar acești români sunt împotriva căsătoriilor între homosexuali, dar care n-au dorit să participe. O parte din PSD i-a dat o lecție lui Liviu Dragnea. Capacitatea lui de organizare e mult redusă. A avut el talent alături de alți oameni, dar ei au dispărut.

Acum pe televiziunile pro-Dragnea sunt mesaje de tip: referendumul a trecut, acum să așteptăm lupta; sau: referendumul este în spiritul a ceea ce s-a spus; nimic nu s-a pierdut. Cam acestea sunt titlurile. Noi, neluând bani de la PSD la această campanie, am încercat să ne facem treaba din punct de vedere profesional, dar pentru restul cetățenilor ce nu preferă Realitatea TV este o chestie tristă pentru că văd și ei cu ochii lor când negru este negru și cei de acolo îl prezintă altfel.

Pentru acesti patroni de presă am compasiune și dispreț. Moderatorii nu-și dau seama de consecințele ulterioare, iar aici mă refer la oprobiul public. Ei sunt oameni deștepți, dar felul în care se comportă îi degradează", a precizat Cozmim Gușă la Realitatea TV.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE