Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cozmin Gușă dezvaluie cine se afla în spatele falimentului Realitatea TV: "Coldea si ai sai au dosarele judecatorilor!"

Postat la: 04.04.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Principalul acționar al postului Realitatea susține că în spatele întregii operațiuni ar sta fostul prim-adjunct al SRI, Florian Coldea. Gușă a explicat că are informații conform cărora dosarele judecătorilor care au declarat falimentul Realitatea Media sunt la "Florian Coldea și ai lui", iar aceștia îi șantajează pe oamenii legii pentru a obține ceea ce doresc.

"Dacă vreun procuror ar fi curios să cerceteze atacul la libertatea presei din România, atunci ar trebui să înceapă cu Realitatea TV, pentru că va ieși la iveală obsesia celor din statul paralel față de presa liberă reprezentată de postul nostru. Sper ca încă să se mai facă ceva bine. Dosarele judecătorilor sunt la Coldea și ai săi. În istoria lui Coldea nu există decât invidie pe faptul că n-a putut pune mâna pe Realitatea TV. Postul nostru a emis și din cort. Istoria Realității TV nu se leagă doar de alegerile din 2016", a spus Cozmin Gușă, la Realitatea TV.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE