Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cosette Chichirău: "Domnule Ciuvică, sunteți de o mizerie extraordinară!"

Postat la: 30.12.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Parlamentarul USR l-a acuzat pe Ciuvică de „mizerie" după ce acesta a spus că Chichirău nu ar trebui să critice lipsa de autostrăzi din România din moment ce ea nu a plătit taxe la bugetul României.

„Cum vă permiteți să spuneți minciunile astea la adresa mea, domnule Ciuvică? E o mizerie incredibilă să spuneți că din cauza mea nu aveți autostrăzi de 27 de ani! E oribil ce faceți! Eu studiam și munceam în străinătate, iar dvs. erați cu corupții aici, în România. Și spuneți că din cauza mea nu sunt autostrăzi în România?! Domnule Ciuvică, sunteți de o mizerie extraordinară!", a fost replica parlamentarei aflată la primul mandat.

Cosette Chichirău s-a născut și a crescut în Iași. Are 39 de ani. A absolvit Liceul de Informatică din Iași (1996) și Facultatea de Științe Economice a Universității Al. I. Cuza, (2000). După licență a plecat la studii în Statele Unite, unde a obținut un MBA (2002) și un doctorat în finanțe (2007) la University of Massachusetts Amherst.

Cosette are 10 ani de experiență în industria financiară, lucrând la companii din Fortune 100 în calitate de analist cantitativ și de risc și ca lider de echipă pe analiza riscului portofoliilor mari și diversificate (MassMutual Financial Group, State Street Bank). Din 2011, s-a implicat în proiecte antreprenoriale de start-up din diverse domenii, cum ar fi: finanțarea de instalații solare pentru ONG-uri, aplicații pe mobil pentru educație și activitate civică, și inovația unei platforme financiare (The RISConsulting Group, Wellington Solar), potrivit prezentării de pe site-ul USR.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE