Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Corduneanu achitat dupa ce primise 14 ani de inchisoare

Postat la: 07.02.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Curtea de Apel Iasi a decis in urma cu scurt timp sa il achite pe interlopul Petronel Corduneanu pentru infractiunea de constituire a unui grup infractional organizat, in timp ce pentru doua infractiuni de santaj s-a constatat ca faptele s-au prescris.

In prima instanta, Corduneanu primise 14 ani de inchisoare cu executare. Decizia Curtii este definitiva. Celalalt inculpat din dosar, Marian Tiuga, a primit o pedeapsa finala de 9 ani de inchisoare cu executare, fata de 18 cat stabilise prima instanta.

"Salutam decizia magistratilor de la Curtea de Apel Iasi. Oricat de radicala ar parea in ochii opiniei publice, este o solutie fireasca, perfect legala, si care vine sa puna capat calvarului prin care a trecut dl. Petronel Corduneanu si familia sa in toti acesti ani in care simpla apartenenta la familia Corduneanu a constituit temei pentru nenumarate abuzuri si idei preconcepute despre persoana acestuia. Apreciem ca s-a facut dreptate in acest caz, si asta nu poate decat sa ne bucure si sa ne reintareasca increderea in sistemul judiciar", a declarat Alexandru Risnita, avocatul lui Petronel Corduneanu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE