Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Copil născut în Portugalia, după ce a supraviețuit în pântecele mamei moarte

Postat la: 30.03.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Tânăra a suferit un atac de astm când era gravidă în 19 săptămâni și a fost pusă în comă indusă. Cu toate acestea, starea ei s-a deteriorat și pe 26 decembrie 2018 a fost declarată moartă. Timp de 56 de zile, i-a fost atașat un ventilator, pentru a permite copilului să supraviețuiască în pântece.

Medicii au declarat că intenția a fost să aștepte până vineri, 29 martie, pentru ca mama să ajungă la 32 de săptămâni de sarcină. Cum starea ei respiratorie s-a deteriorat, medicii au decis să facă operația de cezariană cu o zi înainte. Șeful comitetului de etică al spitalului, Filipe Almeida, a explicat că decizia de a ține copilul în viață în pântecele mamei a fost luată în urma unor discuții cu familia. Atât tatăl, cât și restul familiei au dorit ca bebelușul să se nască, relatează bbc.com.

Mama lui Sequeira, Maria de Fátima Branco, a declarat pentru televiziunea portugheză că i-a spus la revedere fiicei sale pe 26 decembrie și că decizia de a păstra copilul a fost făcută pentru că tatăl, Bruno, dorea mereu să fie tată. Copilul a cântărit la naștere 1.7 kg (3,75 kg) și este în continuare internat în spital. În 2016, un alt copil, Lourenço, s-a născut la Lisabona după ce a supraviețuit 15 săptămâni în pântecele mamei sale moarte.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE