Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Copil de 12 ani în comă alcoolică. A fost nevoie de intervenţia Poliţiei pentru a fi preluat de Ambulanţă

Postat la: 12.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un copil în vârstă de 12 ani din judeţul Botoşani a ajuns în comă alcoolică la spital, după ce a consumat alcool în cantităţi mari, la un bar, împreună cu tatăl lui. Misiunea medicilor de pe Ambulanţă n-a fost deloc simplă, dat fiind că familia s-a opus preluării minorului de către echipaj, fiind nevoie de intervenţia Poliţiei.

Se pare că băiatul în vârstă de 12 ani din satul Vlădeni Deal, Frumuşica, a mers cu tatăl şi cu încă o cunoştinţă în sat, cu treburi. La un moment dat, când s-a lăsat seara, cei doi bărbaţi au intrat într-o crâşmă din sat. Copilul a fost servit cu băuturi alcoolice în cantităţi mari şi apoi trimis în frig să aibă grijă de cai. Din cauza cantităţii mari de alcool, copilului i s-a făcut rău şi a căzut efectiv lângă atelajul hipo. A fost descoperit de nişte trecători. Tatăl aflat în crâşmă a fost anunţat şi a chemat ambulanţa. "Am fost solicitaţi pentru un copil în vârstă de 12 ani pe care l-am găsit în comă etanolică. Prezenta desemenea şi o hipotermie uşoară, cu o temperatură a corpului de 34 de grade datorată expunerii prelungite la frig", a precizat medicul de pe ambulanţă, Cristian Simionescu.

Misiunea medicilor sosiţi cu ambulanţa la Vlădeni nu a fost deloc uşoară. După ce copilul a fost băgat în ambulanţă şi i se acorda primul ajutor, tatăl dar şi prietenul de pahar, aflaţi în stare avansată de ebrietate, au început să înjure echipajul medical. Mai mult decât atât, tatăl a sărit la bătaie la medicul care se îngrijea de fiul său. Spre norocul medicului, bărbatul din Frumuşica era atât de beat încât a căzut grămadă din ambulanţă. "Am fost solicitat pentru un copil care era în comă alcoolică; când am ajuns la solicitare apelantul a devenit foarte agresiv, a încercat să ne bruscheze. Ne-a înjurat şi a vrut să se urce în maşină. Dar a căzut jos de beat ce era. A vrut să se urce peste domnul doctor. Eu m-am opus. Am solicitat echipajul de poliţie de la Flămânzi, care a venit în ajutor", a precizat ambulanţierul Ovidiu Caia. Poliţiştii fac cercetări în acest caz. Totodată Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului s-a sesizat în acest caz. Copilul se află la secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean "Mavromati" şi se află în afara oricărui pericol.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE