Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Control urgent ordonat de Ministrul Sănătăţii la Spitalul de Urgenţă din Târgu-Jiu

Postat la: 14.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Florian Bodog le-a cerut inspectorilor sanitari din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Gorj să efectue o misiune de control de urgență în cadrul Spitalului Județean din Târgu-Jiu, ca urmare a informațiilor apărute recent în presă.

Conform acestora, maternitatea din această unitate nu este altceva decât un focar de infecție. Instrumentar ruginit, mese de nașteri rupte și cârpe la geamuri, pentru a nu intra vântul. Cam așa arată secția de maternitate din Târgu-Jiu. „Florian Bodog, ministrul Sănătății, a cerut de urgență inspectorilor sanitari din cadrul Direcției de Sănătate Publică Gorj să efectueze o misiune de control la Spitalul Județean de Urgență din Târgu-Jiu, urmare a informațiilor apărute în mass-media cu privire la maternitatea din această unitate sanitară", se arată într-un comunicat al Ministerului Sănătății (MS), potrivit Agerpres. La inițiativa Ministrului Sănătății, inspectorii sanitari urmează să verifice condițiile igienico-sanitare și de acordare a asistenței medicale în spital, în special în cadrul secției de Obstetrică-Ginecologie și să prezinte conducerii MS un raport cu privire la situația existentă.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE