Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Concert rock anulat din cauza unei alerte teroriste

Postat la: 24.08.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un concert al unei trupe americane a fost întrerupt, miercuri, la Rotterdam, în urma unei alerte teroriste. Poliţiştii olandezi au identificat o camionetă cu număr de Spania, încărcată cu butelii, în apropierea sălii de spectacole. Zona este evacuată, iar şoferul vehiculului a fost arestat, potrivit BBC.

Trupa rock al cărei spectacol a fost anulat se numeşte Allah-Las, un nume care a stârnit numeroase controverse, fiind considerat jignitor la adresa Islamului. Zona este împânzită de poliţişti echipaţi cu veste antiglonţ şi arme. Pontul privind maşina încărcată cu butelii a fost dat de autorităţile spaniole, mai adaugă sursa citată. Primarul oraşului a spus că şoferul camionetei pline cu butelii, cu numere de Spania, este anchetat la această oră. Procurorii încearcă să afle dacă are vreo legătură cu celula teroristă din Spania care intenţiona să detoneze o camionetă cu butelii în Barcelona.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE