ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Comisarul european Vera Jourova discută cu Cioloș și Prună despre reforma justiției

Postat la: 29.02.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Comisarul european pentru justiție, consumatori și egalitate de gen, Vera Jourova, se va afla luni la București, în vizită oficială, ocazie cu care va avea întâlniri cu premierul Dacian Cioloș, ministrul Justiției, Raluca Prună, ministrul Muncii, Claudia-Ana Costea, precum și cu membri ai Parlamentului.

 

''Reuniunile se vor concentra asupra mai multor teme, printre care se numără progresul înregistrat de România în reformarea sistemului judiciar, contribuția justiției la prioritățile comisiei Juncker, cum ar fi Piața Unică Digitală și Agenda Europeană privind Securitatea, precum și acțiunile prioritare în ce privește egalitatea de gen'', se arată într-un comunicat al Comisiei Europene, citat de agerpres.ro.

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, va avea o întrevedere cu comisarul european pentru justiție, protecția consumatorilor și egalitate de gen, Vera Jourova, pe agenda discuțiilor aflându-se aspecte legate de Mecanismul de Cooperare și Verificare și reforma justiției în România.

Alte teme vor viza procedura insolvenței, recentele propuneri legislative ale Comisiei Europene referitoare la contractele de furnizare de conținut digital și la contractele de vânzare online, precum și la alte tipuri de contracte de vânzare la distanță de bunuri, conform unui comunicat al Camerei Deputaților.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE