Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Colegiul Medicilor condamnă atitudinea părintelui care a desfigurat în bătaie un medic de la "Marie Curie"

Postat la: 06.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Colegiul Medicilor din România condamnă vehement atitudinea părintelui care a desfigurat în bătaie un medic pentru faptul că acesta a decis externarea copilului său care avea o afecţiune respiratorie uşoară.

Colegiul Medicilor din România este decis să asigure asistenţă juridică medicului bătut de la Spitalul de copii M. S. Curie dacă situaţia o va impune.
Cazurile în care medicii cad victime agresiunii aparţinătorilor pacienţilor sau chiar acestora sunt tot mai numeroase. Aproape că nu există zi în care un medic să nu fi fost agresat verbal. De asemenea şi numărul cazurilor de agresiuni fizice la adresa medicilor creşte de la o zi la alta. Cu toate acestea, medicii nu ies în public, nu fac un caz din drama pe care o trăiesc fiind umiliţi şi agresaţi, în condiţiile în care se luptă pentru a salva viaţa fiecărui pacient ce le trece pragul.
Ne intrebăm retoric, oare acţiunile administrative şi de opinie publică care se tot amplifică nu înseamnă altceva decât incurajere tacită a comportamentelor agresive la adresa medicilor? Colegiul Medicilor din România va asigura asistenţă juridică oricărui coleg care ar putea ajunge într-o astfel de situație.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE