Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Coiotul de la Trooper are o solutie bomba! Cei 300.000 de tineri din Piata Victoriei sa se inscrie in bloc in PSD si sa-l distruga din interior!

Postat la: 11.02.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Nu numai la protestele din Piata Victoriei, dar si cu alte ocazii, mai ales dupa nefericitul eveniment din Colectiv, Alin "Coiotul" Dinca, solistul vocal al Trooper, dar si realizator la Rock FM, a fost o voce puternica impotriva coruptiei din România, impotriva partidelor care nu fac altceva decat sa fure tara românilor.

Chiar daca prea transant, au spus unii, Alin Dinca a avut un motto pe pagina sa de facebook in aceasta idee: "România nu-i a mă-tii!". De asemenea, Trooper, formatia unde activeaza, cunoscuta crept cea mai buna trupa de heavy metal din România, a avut numeroase piese importiva coruptiei, neo-comunismului si strivirii societatii civile.

Si odata cu fenomenul Pietii Victoriei, care a strans sute de mii de protestatari, vocea lui Alin Dinca s-a facut auzita. De data asta el propune o idee interesanta, care la prima vedere ar parea o gluma, dar care ar putea fi si o solutie. El promoveaza pe Facebook un filmulet in care propune ca nu mai putin de cateva sute de mii de tineri, cei din Piata Victoriei, cei din tara, dar si cei care mai doresc, sa se inscrie in bloc in PSD. Sa preia majoritatea si sa distruga din interior acest partid toxic.

"Ne-am saturat de aceasta coruptie institutionalizata si generalizata. Acum e PSD promotorul, pentru ca PSD e 'partidul-mama' din care isi trag seva toate partidele de azi. Nu inseamna ca altele sunt mai bune, sunt toate la fel, dar PSD e maxim in domeniu. Eu numai solutia asta o mai vad chiar daca pare o gluma. Sa ne inscriem in bloc 300-400.000 in PSD, sa luam majoritatea, sa convocam congres extraordinar conform statutului lor si sa-i dam jos de la putere din interior. Si daca e cazul, sa facem la fel cu toate partidele astea nenorocite, ca scena politica sa fie a românilor si nu a gastilor de interese transpartide.", ne-a declarat Alin Dincă.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE