Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cod galben de inundații în patru județe

Postat la: 07.06.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Hidrologii au emis, miercuri dimineață, noi atenționări Cod galben de inundații, valabile în următoarele două ore în bazinele hidrografice Crasna și Tur, respectiv până la ora 15:00 pe râul Bârzava.

Conform prognozei Institutului Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor (INHGA), până la ora 10:00, se vor înregistra scurgeri importante pe versanți, torenți, pâraie și viituri rapide, cu posibile depășiri ale Cotelor de atenție, pe râurile mici din bazinele hidrografice Crasna și Tur, de pe raza județelor Sălaj și Satu Mare.

Totodată, până la ora 15:00, ca urmare a precipitațiilor înregistrate, a celor prognozate și propagării, se pot produce scurgeri importante pe versanți, torenți, pâraie, viituri rapide pe râuri mici, cu posibile efecte de inundații locale, și creșteri de debite și niveluri, cu depășiri ale Cotelor de atenție, pe râurile mici din bazinul hidrografic Bârzava superior și mijlociu (județele Caraș Severin și Timiș).

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE