Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Clica lui Bogdan Mindrescu, omul baronilor PSD, jupoaie bolnavii pe Aeroportul Otopeni

Postat la: 15.10.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Horatiu Varga a postat pe facebook un fapt de-a dreptul cutremurator. Fiind nevoit sa preia un apropiat in suferinta de pe Aeroportul Otopeni, a trebuit sa faciliteze intrarea unei ambulante pe pista de aterizare, chiar la scara avionului.

Nu mica i-a fost surpriza cand a constatat ca pentru a facilita accesul pe pista aeroportului, ambulanta a fost taxata cu suma de 218 lei. "Aeroportul Otopeni este singurul aeroport din Europa care nu lasa ambulanta pe pista fara sa plateasca. Ca sa imi iau bolnavul de pe pista am platit 218 lei. Platim, ca am auzit ca sunt in faliment", a scris Varga pe reteaua de socializare, atasand si factura de plata.

La postarea lui Horatiu Varga a comentat si Cristian Sardaru: "(...) ei nu au auzit ca ambulanta, politia si pompierii nu prea au restrictii cand e vorba de exercitarea serviciului".

Iata ca, in loc sa repare pistele de aterizare si sa sporeasca fluenta traficului de calatori pe principala poarta aeriana internationala a Romaniei, clica condusa de Bogdan Mindrescu, omul baronilor PSD, jupoaie bolnavii care au avut ghinionul sa pateasca un accident nefericit la bordul unei aeronave.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE