Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Clauzele ascunse ale vizitei lui Dragnea la Viena din campania electorala

Postat la: 08.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Senatorul PNL Florin Citu lansează acuzații dure la adresa șefului PSD. El insinuează că au existat clauze ascunse în vizita lui Liviu Dragnea la Viena în campania electorală, când s-a întâlnit cu cancelarul austriac.

Senatorul PNL Florin Cîțu lansează acuzații dure la adresa șefului PSD - liberalul insinuează că vizita lui Liviu Dragnea la Viena în campania electorală, când s-a întâlnit cu cancelarul austriac, ar fi fost plătită de OMV Petrom. Potrivit lui Cîțu, Guvernul controlat de PSD evită să introducă valoarea pământului în capitalul social al companiei OMV, fapt care ar fi mărit participația statului român la această mare companie:

"Dragnea pitește petrolul României. Minciuna PSD continuă. Să vedem dacă o gustați și pe asta. După ce a înjurat multinaționalele, PSD ul lui Dragnea da dovadă de o ipocrizie periculoasă. Sunt deja cinci ani de zile de când Ponta și guvernul PSD ar fi trebuit să majoreze participația statului la cea mai mare companie din România, OMV Petrom. Este vorba de valoarea pământului care odată introdus în capitalul social al companiei ar fi mărit participația statului român, adică a noastră, la această mare companie. Să nu mai vorbim de dividendele pe care ar fi trebuit să le încaseze statul și din care poate am fi finanțat și reducerea CAS-ului pentru companii, propusă de mine în Paralament", scrie senatorul PNL Florin Citu pe pagina sa de Facebook.

Potrivit lui Dragnea, celălalt sponsor al PSD-ului "trebuie căutat, fără ipocrizie, în pădurile românești": "Văd că Dragnea și PSD nu vorbesc nimic de această furaciune ascunsă chiar de ei. Mai mult, l-au numit în consiliul de supraveghere al Petrom pe secretarul general al guvernului. Asta o fi legal? Nu o fi un conflict de interese? Eu pot să va dau și explicația. Va aduceți aminte aminte vizita lui Dragnea la Viena în campanie electorală? Omul s-a întâlnit cu cancelarul. V-ați prins cine a sponsorizat vizita? Dar nu în totalitate. Celălalt sponsor trebuie căutat, fără ipocrizie, în pădurile românești. Despre astea Dragnea și guvernul PSD nu zic nimic. Intenționez să-l chem pe secretarul general al guvernului la Comisia de Buget Finanțe a Senatului unde am să-l întreb de ce PSD-ul nu face nimic pentru a recupera aceste procente, cât de mare este pagubă de pe vremea lui Ponta, cine răspunde pentru toate acestea. Pentru PSD și Dragnea, multinaționalele sunt bune doar pentru sponsorizări", mai spune Citu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE