Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Clarvazatoarea Maria Ghiorghiu, noua previziune sumbra: "Un cutremur mai intens"

Postat la: 08.02.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Maria Ghiorghiu, clarvazatoarea care a prezis tragedia din Apuseni si incendiul din Colectiv, nu are vesti bune nici de data aceasta. Maria Ghiorgiu a scris pe blogul sau ca se roaga pentru toate sufletele care vor fi afectate de cutremur.

"In aceasta noapte in timp ce scriam aici pe Blog, vad dragilor propria-mi bucatarie in care aragazul meu incepe a se cutremura mai tare. Brusc, incepuse un cutremur mai intens. Dragii mei, chiar daca acest cutremur mi s-a aratat in bucataria mea, in casa mea, acest lucru nu inseamna ca va fi neaparat in Romania. Mi s-au mai aratat astfel de cutremure in casa mea, dar care s-au produs la scurt timp intr-o alta tara.

Dar oriunde s-ar produce dragilor, tot vom suferi sufleteste pentru fratii nostri INTRU HRISTOS, frati care locuiesc in locul unde va avea loc acest cutremur. Sa ne rugam pentru Aproapele nostru fratilor, sa ne rugam pentru ca BUNUL DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI sa ne apere de CUTREMURE si de tot felul de DEZASTRE. Sa ne rugam fratilor pentru pacea si linistea intre popoare, pentru buna intelegere si armonie.

Sa nu avem teama de nimeni si de nimic, atat timp cat IL iubim pe DUMNEZEU si pe MAICA DOMNULUI, atat timp cat ne iubim Aproapele ca pe noi insine", a scris clarvazatoarea Maria Ghiorghiu.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE