Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ciuvică despre capturarea lui Ghiță: "Era beat și cânta Noi suntem români"

Postat la: 15.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sebastian Ghiţă a fost arestat 60 de zile la Belgrad în urma deciziei pe care a luat-o un judecător, care a acordat acest termen autorităţilor române pentru a solicita extrădarea.

"Ghiță a fost prins pe stradă, era cu frati-su, la orele 23.50. Erau beți și cântau Noi suntem români. Locatarii de prin blocuri au chemat poliția, că au fost sculați din somn" a glumit Mugur Ciuvică. "Stați liniștiți, că dacă voiau rușii să-l ia pe Ghiță, îl luau de bun, nu așteptau să-l aresteze aștia cu frati-su", a mai spus Ciuvică.

Avocaţii lui Ghiţă au însă trei zile la dispoziţie pentru a contesta mandatul. Practic, magistratul din Serbia a confirmat mandatul românesc de extrădare. Sebastian Ghiță a fost prins în Serbia, în noaptea de joi spre vineri, iar prima măsură dictată în cazul său, după 11 ore de audieri, a fost reţinerea pentru cel puțin 48 de ore. Ulterior, acesta a fost adus în fața instanței de judecată pentru a explica modul în care a reușit să intre în țară cu acte false.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE