Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ciutacu, audiat în dosarul fugii lui Sebastian Ghiţă: "Nu stiu cum au ajuns înregistrările alea"

Postat la: 03.02.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Victor Ciutacu este audiat, vineri dimineaţă, la Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, în dosarul fugii lui Sebastian Ghiţă. "Habar n-am cum au ajuns înregistrările alea", a spus jurnalistul România TV înainte de a intra la audieri.

Ca argument în susţinerea declaraţiei sale, Ciutacu a precizat că faptul că înregistrările nu erau difuzate la început de emisiune ar demonstra că apăreau în timp ce el era deja în direct. "Înregistrările au intrat nu de la fix, ci de la şi 20, şi ceva", pentru că "apăreau în timp ce eram în direct", a susţinut Ciutacu. Mai mulţi jurnalişti ai postului România TV au fost chemaţi, vineri, la Parchetul General, în dosarul lui Sebastian Ghiţă. Printre aceştia se află şi Andreea Creţulescu şi Lili Ruse.

Sebastian Ghiţă, anchetat în mai multe dosare, a dispărut în 19 decembrie 2016. Acesta a fost inclus de Europol pe lista "Most Wanted" (Cei mai căutaţi infractori). După dispariţia acestuia, România TV a început să difuzeze înregistrări cu Sebastian Ghiţă, care au dus la trecerea în rezervă a numărului doi din SRI, Florian Coldea, şi la audierea lui Traian Băsescu la Parchetul General.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE