Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Circulaţie oprita pe mai multe drumuri nationale. Ce şosele sunt inchise din cauza zapezii

Postat la: 17.12.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mai multe drumuri naţionale sunt închise, luni, iar circulaţia trenurilor este întreruptă în judeţele Gorj şi Hunedoara din cauza lipsei de tensiune în reţeaua de contact. Portul Mangalia este închis şi el, din cauza vântului, iar mai multe curse aeriene au fost anulate pe Aeroportul din Sibiu.

Patru curse au decolat, luni, cu întârzieri cuprinse între 40 şi 70 de minute, de pe Aeroportul Internaţional Sibiu, din cauza manevrelor de degivrare. Angajaţii aeroportului au folosit pe piste15 tone de material antiderapant

„Se intervine cu trei multifuncţionale dintre care două dotate cu lamă, perie şi suflantă şi una dotată cu perie şi suflantă. Totodată, se intervine cu camionul de împrăştiat material degivrant dotat cu plug. S-au folosit până în acest moment 15 tone de material antiderapant", au transmis reprezentanţii Aeroportului.

În locul impozitului unic pe venit de 10% ar trebui un procent mai mic pentru cei cu venituri mici şi un procent mai mare pentru cei cu venituri mari. Toate cele patru curse programate spre Bucureşti, Munchen, Frankfurt şi Memmingen au decolat în cursul dimineţii, cu întârzieri cuprinse între 40 şi 70 de minute.

„Întârzierile înregistrate sunt cuprinse între 40 -70 minute, pentru cele patru curse menţionate, acestea fiind generate de procese specifice condiţiilor meteorologice, respectiv de procesul de degivrare. Următoarea sosire este programată la ora 12.00, de la Stuttgart", au mai spus reprezentanţii AIS.

Drumurile închise:

Circulaţia rutieră pe DN 67C Novaci - Rânca este închisă pe tronsonul kilometric 16 - 34+800 de metri, în judeţul Gorj.

Traficul rutier este oprit în ambele sensuri pe DN 7, la kilometrul 239+400 metri, la limita judeţelor Vâlcea şi Sibiu, din cauza unor autocamioanelor neechipate corespunzător care nu mai pot înainta pe un carosabil acoperit cu zăpadă.

Pe DN 66 Târgu Jiu - Petroşani, între Bumbeşti-Jiu (jud. Gorj) şi Petroşani (jud. Hunedoara) este restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE