ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Ciocolata ar putea disparea, in 30 de ani. Care este motivul

Postat la: 03.01.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Ciocolata ar putea disparea, in 30 de ani. Care este motivul

Unul dintre deserturile preferate ale tuturor, ciocolata, ar putea disparea de pe Pamant, in doar 30 de ani. Doua treimi din totalul de ciocolata din lume vin din vestul Africii, iar Coasta de Fildes este cel mai mare producator de cacao. Iar schimbarile climatice severe ar putea afecta serios productia de ciocolata.

Arborii de cacao se dezvolta in conditii de umiditate crescuta si cu ajutorul tonelor de apa de ploaie. Iar aceste doua lucruri ar putea deveni aproape inexistente in vestul Africii, in urmatoarele decenii. Oficialii din Coasta de Fildes si Ghana au inceput deja sa caute solutii pentru salvarea produsului lor national, dupa ce specialistii au estimat ca lumea se va confrunta cu un deficit de cacao de 100.000 de tone in urmatorii ani, daca temperaturile vor continua sa creasca. Pentru a sustine productia de cacao, plantatiile ar trebui mutate in munti, pentru a beneficia de conditiile propice pentru dezvoltare.

loading...
DIN ACEEASI CATEGORIE...
PUTETI CITI SI...

Ciocolata ar putea disparea, in 30 de ani. Care este motivul

Postat la: 03.01.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Unul dintre deserturile preferate ale tuturor, ciocolata, ar putea disparea de pe Pamant, in doar 30 de ani. Doua treimi din totalul de ciocolata din lume vin din vestul Africii, iar Coasta de Fildes este cel mai mare producator de cacao. Iar schimbarile climatice severe ar putea afecta serios productia de ciocolata.

Arborii de cacao se dezvolta in conditii de umiditate crescuta si cu ajutorul tonelor de apa de ploaie. Iar aceste doua lucruri ar putea deveni aproape inexistente in vestul Africii, in urmatoarele decenii. Oficialii din Coasta de Fildes si Ghana au inceput deja sa caute solutii pentru salvarea produsului lor national, dupa ce specialistii au estimat ca lumea se va confrunta cu un deficit de cacao de 100.000 de tone in urmatorii ani, daca temperaturile vor continua sa creasca. Pentru a sustine productia de cacao, plantatiile ar trebui mutate in munti, pentru a beneficia de conditiile propice pentru dezvoltare.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE