Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cine este omul care ar putea sa o bage pe Laura Codruta Kovesi la inchisoare

Postat la: 11.07.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mircea Badea a comentat, in pasa de la Sinteza Zilei, discutiile purtate de Viorica Dancila la Bruxelles si a lansat o ipoteza incendiara in privinta "armei" pe care o detine Sebastian Ghita impotriva Laurei Codruta Kovesi.

"Io, pe persoana fizica, cetateneste, nu prea ma mai intereseaza ce spun inaltele voci europene, dar e bine ca au aflat in sfarsit despre protocoalele secrete. Bine ati venit la noi pe planeta. Simt cum ma ajuta mult ca au aflat" a spus Mircea Badea. Viorica Dancila a avut, marti, o intrevedere cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, la Bruxelles. La discutie au participat Frans Timmermans, prim-vice-presedinte al CE, si Corina Cretu, comisar european pentru politica regionala. Viorica Dancila a declarat ca a prezentat liderilor europeni ultimele evolutii in ceea ce priveste reforma si modificarile din sistemul judiciar, iar Jean-Claude Juncker si Frans Timmermans au fost stupefiati in momentul in care au aflat despre existenta protocoalelor secrete.

"Domnul Ghita are puterea acum sa o bage pe Kovesi la puscarie (...) La Parchet te intreaba daca esti crestin-ortodox si te pune sa juri. Daca eu zic acum ca cerul e roz, am mintit. Daca o spui acolo, e marturie mincinoasa. Daca Ghita slobozeste filmuletul cu ea la crama, e problema. Dansa a spus sub juramant ca nu s-a intalnit cu Ghita decat la sindrofiile oficiale" a punctat Mircea Badea.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE