Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cine este Mihaela Triculescu, noul sef ANAF

Postat la: 03.01.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Premierul Viorica Dancila a semnat joi decizia de numire a doamnei Mihaela Triculescu, economist cu peste 19 ani de experienta in mediul privat, in functia de presedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), cu rang de secretar de stat.

Desemnarea doamnei Mihaela Triculescu la conducerea ANAF a fost stabilita dupa evaluarea mai multor propuneri facute de ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici. Doamna Mihaela Triculescu este economist cu o vasta experienta. In ultimii trei ani a fost practician in insolventa, asigurand managementul procedurii de insolventa pentru mai multe companii.

Noul presedinte ANAF este licentiat in economie si absolvent al studiilor de master disciplina "Analiza diagnostic si evaluarea afacerilor" la Universitatea din Craiova, Facultatea de Stiinte Economice. Mihaela Triculescu, noul sef numit la ANAF, a lucrat la Directia Control Activitati cu risc fiscal si interventie rapida a DGAF din cadrul ANAF si este specialist in insolvente.

Mihaela Triculescu a fost director adjunct in Centrul Regional pentru Formarea Profesionala a Adultilor Dolj.
„Am solicitat doamnei prim-ministru revocarea din functia de presedinte al ANAF a domnului Ionut Misa. Anul 2019 este un an cu foarte multe provocari, in special in zona economica, iar ANAF, ca principala, poate, institutie publica din Romania, trebuie sa-si schimbe radical comportamentul", a declarat Eugen Teodorovici.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE