ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Cine este Gabriela Podașcă, noul purtător de cuvânt al PSD. I-a luat locul Gabrielei Firea

Postat la: 07.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

În cadrul Consiliului Executiv de joi, conducerea PSD a decis desemnarea deputatului Gabriela Podașcă în funcția de purtător de cuvânt, după ce senatoarea Gabriela Firea a născut în urmă cu câteva zile. Podașcă are 30 de ani și este la primul mandat de parlamentar, făcând parte din valul tânăr de politicieni social democrați.

În vârstă de 30 de ani, Gabriela Podaşcă se află la primul său mandat de deputat, deţine funcția de vicepreşedintele Comisiei pentru elaborarea legislaţiei electorale și vicepreşedintele Comisiei pentru egalitatea de şanse între femei şi bărbaţi şi membru în Comisia pentru Afaceri Europene. 

Potrivit declaraţiei sale de avere depusă la Camera Deputaţilor, Gabriela Podaşcă nu are nici casă, nici maşină, nici alte lucruri de valoare. Podaşcă a declarat doar indemnizaţia primită în calitate de deputat, fiind în acest fel unul dintre cei mai săraci parlamentari.

Social-democrata este absolventa a Institutului Diplomatic Roman, dar si licenţiată în comunicare. Gabriela a mai urmat si alte cursuri, pe care, spune ea, le-a absolvit cu 10. In CV a mai bifat un curs la Şcoala Naţională de Studii Politice si Administrative (SNSPA) si o specializare în marketing politic si comunicare. 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE