Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cine a adus din Germania galbenusul de ou lichid contaminat cu Fipronil

Postat la: 11.08.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Firma care a adus din Germania galbenusul de ou lichid contaminat cu Fipronil este din Timisoara si nu livreaza marfa decat in municipiu, produsele contaminate fiind sechestrate de catre inspectorii sanitar-veterinari dintr-un depozit frigorific inchiriat de aceasta firma, a declarat seful Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Timis, Adrian Popa.

El spune ca este important de mentionat ca marfa nu a plecat in reteaua comerciala, scrie news.ro. "Este vorba despre galbenus lichid de ou, deci nu de oua, provenit din Germania, adus in tara prin comert intracomunitar si care se afla intr-un depozit frigorific din Timisoara. Alaltaieri (marti - n.r.) am fost notificati prin sistemul rapid de alerta si imediat am luat legatura cu depozitul respectiv. Personalul s-a deplasat la fata locului, a identificat cantitatea de produs, iar maine merge la incinerare. Este important de spus ca marfa nu a plecat in reteaua comerciala", a declarat Adrian Popa. Directorul DSVSA Timis a mai precizat ca galbenusul de ou lichid se afla in recipiente speciale si ca firma care l-a adus in tara functioneaza in Timisoara.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE