Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cinci persoane, între care doi copii, au murit, în urma unui accident produs din cauza exploziei unei anvelope

Postat la: 24.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un accident rutier grav a avut loc, luni, în localitatea Bobiceşti, din judeţul Olt, fiind implicate două autoturisme şi un TIR. Cinci persoane, între care doi copii, au murit, după ce TIR-ul a pătruns pe contrasens şi a lovit două maşini.

O femeie de 33 de ani - şoferiţa primei maşini, dar şi soţul ei, în vârstă de 38 de ani, cei doi copii, de 3 şi 5 ani, precum şi un alt şofer al celei de-a doua maşini lovite de TIR au murit. Toate victimele sunt din Craiova, iar şoferul TIR-ului, care şi el a fost dus la spital, este din Dâmboviţa. Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăştean, a declarat că victimele adulte au fost încarcerate în urma accidentului, iar femeia, care era şi şofer, a suferit leziuni incompatibile cu viaţa, aceasta fiind găsită decedată. Evenimentul s-a petrecut pe DN 65, în zona Pădurii Sarului. Primele informaţii arată că o anvelopă a TIR-ului a explodat şi autocamionul a scăpat de sub control, a pătruns pe contrasens, lovind două maşini.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE