Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cifrele care ar trebui să ducă la revocarea lui Kovesi. Documentul care demască DNA

Postat la: 11.03.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Andreea Sava a prezentat, sâmbătă la "Descoperiți", un document devastator care demască o manipulare uriașă propagată în ultima perioadă.

Prezentă la bilanțul Parchetului General de la Cercul Militar din Capitală, președinta Înaltei Curți de Casație și Justiție, Cristina Tarcea, s-a declarat absolut revoltată de ce a auzit la bilanțul Inspecției Judiciare, care avusese loc cu doar o zi înainte de cel al lui Augustin Lazăr.

"La bilanţul Inspecţiei Judiciare de ieri am remarcat o concluzie, din păcate, destul de nefericită, aceeaşi ca şi anul precendent, tot la Inspecţia Judiciară, şi anume aceea că deşi numărul acţiunilor disciplinare a scăzut, a crescut numărul abaterilor săvârşite cu rea-credinţă şi gravă neglijenţă. Comportamentul nostru este cel de natură a contribui la ridicarea încrederii în actul de justiţie", a spus președinta ÎCCJ, Cristina Tarcea.

Andreea Sava a explicat că abaterilor săvârşite cu rea-credinţă şi gravă neglijenţă de care vorbea președinta ÎCCJ sunt, în traducere liberă, abuzuri, erori judiciare, pentru că o lege a răspunderii magistraților trebuie să sancționeze procurorii sau judecătorii care, în mod intenționat, fac o eroare judiciară sau când dau dovadă de neglijență, deci de incompetență.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE