Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












CFR Marfă, condusă provizoriu de Fuego

Postat la: 22.12.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Directorul general al CFR Marfă, Mihuț Crăciun, a fost revocat din funcție, iar conducerea provizorie a companiei va fi asigurată de șeful Departamentului Economic Financiar al societății, Pavel Bărculeț, a anunțat, marți, compania, într-un comunicat de presă.

Consiliul de Administrație al SNTFM CFR Marfă SA a revocat din funcție pe directorul general al companiei, Mihuț Crăciun, ca urmare a analizării activității de management a acestuia în cele șase luni de la preluarea mandatului. În perioada următoare, conducerea provizorie a companiei va fi asigurată de Pavel Bărculeț, care, în prezent, ocupă funcția de director Departament Economic Financiar, până la desemnarea unui director general, în urma procedurii de selecție, conform OUG nr. 109/2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice, cu modificările și completările ulterioare', notează sursa citată.

Potrivit informatiilor detinute de ZIUAnews, managerul ciocolata impus de Ciolos, Craciun Mihut, a lasat in urma sa la CFR Marfa un dezastru incredibil, iar noul director interimat Pavel Bărculeț este considerat de ceferisti ca fiind „ca apa sfiintita". Insa ceea ce stie mai putin despre Pavel Bărculeț este ca in companie si in tot Palatul CFR el este cunoscut sub numele de „Fuego" cu referire la faptul ca indragitul artist este foarte apropiat de Irina Loghin.

Numai ca pentru „Fuego" de la CFR Marfa, locul Irinei Loghin este luat de o directoare, care trebuia pensionata de mult timp dar care invarte de ani buni tot ce misca in companie, de fusta careia Pavel Bărculeț se tine scai si nu iese din cuvantul ei. Societatea Națională de Transport Feroviar de Marfă CFR Marfă SA este operatorul național de transport feroviar de marfă din România, lider pe această piață, cu o cotă de de 45,7% la nivelul semestrului I din 2016.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE